• Επίσκεψη της Γ.Γ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας στο Σύνδεσμο

24-10-2022

 

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, επισκέφτηκε το γραφείο του Συνδέσμου, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου
Ενημερώσαμε την Λαρισαία πολιτικό για τις πλούσιες δράσεις και τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Σύνδεσμος, ο οποίος διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας με τοπικούς φορείς, και εξωστρέφειας, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην κοινωνία.
Η κ. Καραλαριώτου συνεχάρη τον Σύνδεσμο για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν στο σύνολο τους οι εφεδρικές δυνάμεις της χώρας, για το μήνυμα αποφασιστικότητας και εθνικής υπερηφάνειας που εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.
Καταλήγοντας η κ. Καραλαριώτου τόνισε: "Η παρουσία σας, δίπλα στον Ελληνικό Στρατό, έτοιμοι να πράξετε το καθήκον σας στο ακέραιο, εφόσον σας ζητηθεί, σε καιρούς δύσκολους και κρίσιμους, όπως αυτοί που διανύουμε, μόνο αισιοδοξία και ασφάλεια μας προκαλεί. Συνεχίστε να είστε ενωμένοι, μάχιμοι και δυνατοί".
Την κ. Καραλαριώτου συνόδευε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, και Δημοτικός σύμβουλος, Σχης ε.α. Δημήτρης Γεωργάκης.
Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Μιχαήλ Φωκάς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Αθανάσιος Μέρας, ο ταμίας κ. Γεώργιος Γκουλιώνης και το μέλος κ. Θεόδωρος Κακαρδάκος.

Go back