• Εθελοντική Δράση let's do it Greece στις 2 Απριλίου

23-03-2017

Συντηρώντας τη δυναμική που απέκτησε το Εφεδρικό Κίνημα με την πραγματοποίηση του 10ου ΠΑΣΕΦΑ, ενισχύοντας τη θέση μας στην κοινωνία μέσω εθελοντικών δράσεων και πολλαπλασιάζοντας την ισχύ της ΑΠΟΕΑ μέσω συντονισμένης δράσης των ΣΕΑΝ προτείνουμε τα παρακάτω:

Στις 2 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις Πανελλαδικά, όπου φορείς, εθελοντές και απλοί πολίτες θα συνενωθούν πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής φορέων, ομάδων και εθελοντών έχουν ήδη ξεκινήσει στο www.letsdoitgreece.org .

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Νέους που ονειρεύονται να ενώσουν όλη την Ελλάδα για έναν κοινό σκοπό, αναδεικνύοντας το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας. Το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας. Η προσπάθεια πλέον τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Ο ΣΕΑΝ Λάρισας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετέχοντας στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και υποσχέθηκε να συμμετάσχει στη δράση συντονίζοντας τις ενέργειες του με το Δήμο Λαρισαίων.

Καλούμε τα μέλη μας να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια των παιδιών μας , και μαζί με τις οικογένειες μας, όλοι μαζί, να κατέβουμε στους δρόμους, στις πλατείες, στις παραλίες και να περάσουμε στην πράξη το μήνυμα.

ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ = ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή είτε στο γραφείο του Συνδέσμου είτε με email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@seanlar.gr

Όλοι μαζί μπορούμε !

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας

Απ. Βερέμης
Εφ. Ανθυποσμηναγός Α/Α

Go back