• ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

06-04-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφ. Αξιωματικών Ν. Λάρισας κατόπιν της παρουσίας του Προέδρου του κ. Απόστολου Βερέμη στη συζήτηση του «προσφυγικού προβλήματος» που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της πόλης με τους αρμόδιους φορείς καθώς και της διεξοδικής συζήτησης που ακολούθησε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου την 5η Απριλίου 2016 αποφάσισε ομόφωνα να σταθεί με την πρέπουσα ευαισθησία και να λάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Παρακαλεί, συνεπώς, τα μέλη του συναισθανόμενα την ίδια ευαισθησία και συμπάθεια απέναντι στους πρόσφυγες να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, όπως και χρήσιμα υλικά για την καθημερινή τους διαβίωση. Όλα θα γίνουν βέβαια σύμφωνα με την τακτική που έχει χαράξει το υπεύθυνο στρατιωτικό κλιμάκιο της περιοχής που έχει αναλάβει τη φιλοξενία τους.

Ο καταυλισμός έχει ανάγκη κυρίως από γιατρούς, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους και άλλα επαγγέλματα. Τα μέλη μας μπορούν μέσω των επαγγελματικών τους Συλλόγων και Διοικήσεων να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ή μέσω του Συνδέσμου μας (τηλ: 2410532101, 6936967174).

Παρακαλούμε να πρυτανεύσει στη λογική μας «η ανιδιοτελής προσφορά μας προς το συνάνθρωπο».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Απ. Βερέμης

Εφ. Ανθυποσμηναγός Α/Α

Go back