• ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

16-03-2018

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΚΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Μέγα δείγμα δημοκρατίας είναι η επικράτηση της βούλησης των πολλών. Και η βούληση αυτή εκφράζεται και αναδεικνύεται με τη διαδικασία των εκλογών.Αυτή η βούληση αναμφισβήτητα εκλέγει τους ταγούς κάθε κοινωνικής ομάδας.

Στις 18 Μαρτίου 2018 καλούνται οι έφεδροι αξ-κοί του Συνδέσμου να προσέλθουν δυναμικά και με ευχαρίστηση στη ψηφοφορία, ώστε να φανεί ακόμα μια φορά, έστω και στα χαρτιά, η δύναμη, το πάθος, η αποφασιστικότητα και γενικά το μεγαλείο της ψυχής και του σώματος του εφέδρου αξ-κού.

Έχοντας σα φάρο, που μας οδηγεί, το νομοθετημένο (Ν.3608/08) σκοπό του συνδέσμου μας και κυρίως την πίστη στο εφεδρικό πνεύμα και στην ανάγκη να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων της χώρας θα πρέπει όλοι μας να ασκήσουμε το δικαίωμα του εκλέγειν, αφού τακτοποιήσουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς το σύνδεσμο (εισφορές των ετών 2016, 2017 και 2018.

Συνάδελφοι εφ. Αξ-κοί, το καθήκον σας καλεί και σας διατάζει να προσέλθετε και να ψηφίσετε στις εκλογές και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του συνδέσμου. Μας ενώνουν πολλά. Η ισχύς εν τη ενώσει. Δε μας χωρίζει τίποτε. Μας ενώνει ο τίτλος του εφ. Αξ-κού που μας έδωσε διακριτικά η πατρίδα και ισχύει δια βίου. Αυτός   ο τίτλος είναι δυνατός και ισχυρός πόλος έλξης, που έλκει και συνδέει πολίτες με το ένστολο δυναμικό της χώρας, τους φορείς    της κοινωνίας και συμβάλλει στην καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας μεταξύ μας και επιδιώκει την ηθική και πνευματική εξύψωσή μας.

Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μέσα στην οικογένεια των εφ. Αξ-κών.Όλοι είμαστε ίδιοι. Όλοι θέτουμε τον εαυτό μας στη διάθεση της πατρίδας μας και της κοινωνίας μας. Κακώς ακούγεται από ελάχιστους , η λέξη αντίπαλος.

Τέλος πάντων να πω με έμφαση ότι ο Σύνδεσμός μας και κάθε σύνδεσμος εφ. Αξ-κών είναι Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από το Υπ. Εθν. Άμυνας.

Έτσι τον οργάνωσε η πολιτεία με το Ν. 3648/08 και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την νομική αυτή μορφή. Απεναντίας είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και περήφανοι για τη διακριτική αυτή μεταχείριση.   

                                          

 

                                                       Ο Πρόεδρος

                                                Απόστολος Βερέμης

                                                Εφ. Ανθυποσμηναγός Α/Α

 

Go back