• Καλώς Ήρθατε στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας

Συνάντηση Εφέδρων Αξιωματικών Φαρσάλων με το ΔΣ του ΣΕΑΝ Λάρισας

Ο κ. Απ. Βερέμης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας, στα πλαίσια της επικοινωνίας τους με τα μέλη του Συνδέσμου, καλούν όλους τους Εφ. Αξ-κούς περιοχής Δήμου Φαρσάλων, μέλη και μη,  να παραβρεθούν στις 24 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο της πόλης των Φαρσάλων προκειμένου να πληροφορηθούν για τις νομικές διατάξεις που ρυθμίζουν τη σύσταση και λειτουργία των Συνδέσμων. Επίσης, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του ΣΕΑΝ Λάρισας και της ΑΠΟΕΑ, του ΓΕΣ και της 1ης Στρατιάς Λάρισας και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Διανύουμε ήδη το έτος της Εφεδρείας και Εθνοφυλακής, αναπόσπαστο και ίσως το σημαντικότερο μέρος των οποίων είναι οι Έφεδροι Αξιωματικοί.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΙΣ 4-5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας διοργανώνει εκδρομή στις 4 και 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Θα επισκεφτούμε το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και το Μουσείο της Ακρόπολης. Το βράδυ του Σαββάτου όσοι επιθυμούν θα παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση . Την Κυριακή η εκδρομή συνεχίζεται με επίσκεψη στη Χαλκίδα και γεύμα στο ξενοδοχείο Παλίρροια. Επιστροφή με στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται δύο γεύματα καθώς και οι ξεναγήσεις. Δεν συμπεριλαμβάνεται το εισητήριο στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι επιθυμούντες να πάρουν μέρος, να το δηλώσουν έγκαιρα στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2410532101 ή στα 6936967174, 6977972264, 6955489525.

Μπλουζάκια με το σήμα των Εφέδρων Αξιωματικών

Παρακαλούνται οι Συνάδελφοι που θέλουν να αποκτήσουν το μπλουζάκι με το σήμα του ΣΕΑΝ Λάρισας να περάσουν από το γραφείο για να το παραγγείλουν.

Το μπλουζάκι είναι πόλο στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς με το σήμα των Εφέδρων Αξιωματικών  ραμμένο !!
Η τιμή είναι 20 ευρώ .
Όποιος μένει εκτός Λάρισας, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του Συνδέσμου ή με email ώστε να τακτοποιήσουμε την παραγγελία του.

 

Τηλέφωνα Εξωτερικών Ιατρείων στο 404 ΓΣΝ

Όποιος Έφεδρος Αξιωματικός σε εφεδρεία επιθυμεί να πάει για εξετάσεις στο 404 ΓΣΝ, μπορεί να τηλεφωνήσει στα εξωτερικά ιατρεία για να κλείσει ραντεβού. Απαραίτητο να έχει μαζί του το δελτίο ταυτότητας εφέδρου σε εφεδρεία αξιωματικού και το βιβλιάριο υγείας.

Δικαίωμα εξέτασης στα εξωτερικά ιατρεία έχουν αποκλειστικά  οι εφέδροι αξιωματικοί και όχι  τα μέλη των οικογενειών τους.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιος έκανε εγγραφή στη γραμματεία του συνεδρίου στο χώρο υποδοχής και δεν ήταν εφικτό να παραλάβει τη βεβαίωση στο τέλος του σεμιναρίου, μπορεί να περάσει να την παραλάβει στο γραφείο του Συνδέσμου , Κύπρου 80, 3ος όροφος από Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017  και κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής, πρωί από 10:00 έως 13:30 και απόγευμα 18:30 έως 21:00.

Όσοι βρίσκονται εκτός Λάρισας , θα σας αποσταλλούν ταχυδρομικώς.

Παρακαλούμε λοιπόν να μας στείλετε πλήρη διεύθυνση (Όνομα, Οδό , αριθμό, ΤΚ) στο email του Συνδέσμου info@seanlar.gr

Τηλ. γραφείου 2410532101

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Ο κ. Απ. Βερέμης, Πρόεδρος του Δ.Σ. των Εφέδρων Αξκών Ν. Λάρισας ανακοινώνει σ’ όλα τα μέλη του Συνδέσμου πως, κατόπιν απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημ. Βίτσα (Φ. 493/1/157718/4-5-2016, ΦΕΚ τ.Β΄ 1415/19-5-2016), αντικαθίστανται όλα τα δελτία ταυτότητας εφέδρου σε εφεδρεία Αξκού, ακόμη κι αυτά που εκδόθηκαν πρόσφατα.

Προς τούτο πρέπει κάθε έφεδρος Αξκός, μέλος του Συνδέσμου μας, να υποβάλει τα σχετικά δικαιολογητικά που θα βρείτε εδώ.

Παρακαλούμε τους εφ. Αξκούς να ενδιαφερθούν άμεσα για την έκδοση νέου τύπου ταυτότητας προσερχόμενοι στο γραφείο του Συνδέσμου που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 80 στη Λάρισα ή να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 2410532101, 6936967174 (κ. Βερέμης) και 6977972264 (κ. Κουφοδήμος). 

Μήνυμα Προέδρου

Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία. Οι ανθρώπινες σχέσεις , πολιτικές, οικονομικές,  κοινωνικές κλπ, έχουν διεθνοποιηθεί. Η κοινωνία της πληροφορίας έχει εισχωρήσει παντού. Όλα στην εποχή μας τρέχουν. Ο Σύνδεσμός μας θα μείνει πίσω; Όχι θα ακολουθήσει κι αυτός το ρυθμό των εξελίξεων. Ο ΣΕΑΝ Λάρισας πρέπει να τρέξει όπως το απαιτούν οι περιστάσεις.

Με αυτές τις σκέψεις στην πρώτη συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου ένας από τους στόχους που μπήκαν ήταν η εισαγωγή της τεχνολογίας στο Γραφείο μας. Αυτή η απόφαση υλοποιήθηκε και φτάσαμε σήμερα στην δημιουργία του διαδικτυακού μας τόπου. Πιστεύουμε ότι με την παρουσία μας στο διαδίκτυο να διευκολύνουμε την επικοινωνία των μελών μας μαζί μας. Η επικοινωνία αυτή είναι απαραίτητη για τα μέλη ενός συνδέσμου σαν το δικό μας. Θα κάνει τα μέλη συμμετοχικά στις δραστηριότητες του Συνδέσμου , ενθουσιώδη και περήφανα για το αξίωμα που τους έδωσε η πολιτεία.

Ελπίζουμε ο διαδικτυακός τόπος μας να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο από τα μέλη μας όσο και από άλλα αιτήματα της κοινωνίας της Λάρισας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ