• Παράδοση και παραλαβή 1ης Στρατιάς/EU-OHQ

16-03-2016

Σήμερα 15 Μαρτίου 2016 έγινε μεγαλοπρεπώς η Παράδοση και η Παραλαβή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, παρουσία του κου Βασιλείου Τελίδη, Αντιστράτηγου, Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ).

Ο απερχόμενος κος Ιωάννης Ηλιόπουλος, Αντιστράτηγος, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού (ΓΕΠΣ), μίλησε με θερμά λόγια για όλους τους υφισταμένους συνεργάτες του καθώς και για τους πολιτικούς άρχοντες και το λαό της πόλης. Πρόβαλε με ενθουσιασμό και περηφάνια το έργο και την υψηλή θέση της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ.

Αλλά και ο κος Ηλίας Λεοντάρης, Αντιστράτηγος, που παρέλαβε την διοίκηση του σχηματισμού, μίλησε με ενθουσιασμό και αισιοσδοξία για την αποστολή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ. Εντυπωσίασε όλους τους παρεβρισκομένους, που αναμένουν την συνέχιση του επιτυχημένου έργου του προκατόχου του.

Ο Σύνδεσμός μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του κου Απόστολο Βερέμη. Συνεχάρη και τους δύο Στρατηγούς για τις ανώτερες τοποθετήσεις τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Ο Σύνδεσμος, τους υποσχέθηκε, θα στηρίζει και θα προβάλλει το έργο τους.

Go back