• Διοργάνωση του 1oυ Σεμινάριου Πυροβόλων όπλων και εισαγωγής στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής

12-02-2017

Ο Σύνδεσμος Εφ. Αξκών Ν.Λάρισας οργάνωσε με το Σκοπευτικό Όμιλο Φαρσάλων το 1ο Σεμινάριο Πυροβόλων όπλων και εισαγωγής στο άθλημα της Πρακτικής  Σκοποβολής που διεξήχθει στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.

Ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Φαρσάλων κ. Βασίλης Λεβέντης με την πολύχρονη εμπειρία του στο άθλημα της πρακτικής σκοποβολής ( έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες με πολλές πρώτες νίκες) παρουσίασε στους Έφεδρους Αξιωματικούς τα αγωνίσματα και τους κανόνες τους, καθώς και τα όπλα,  πιστόλια, λειόκανα και  ραβδωτά τυφέκια και την ασφαλή χρήση αυτών. Εν συνεχεία , οι εκπαιδευτές του Συλλόγου χώρισαν το γκρουπ σε ομάδες των πέντε ατόμων για την πρακτική άσκηση.

 Ο ενθουσιαμός μεγάλος, η αδρεναλίνη στα ύψη , οι εκπαιδευτές όμως σοβαροί και συγκεντρωμένοι, σωστοί «κέρβεροι»,  φρόντισαν να τηρηθούν οι  κανόνες ασφαλείας ώστε όλοι με το πέρας του μαθήματος να γυρίσουμε στα σπίτια μας ασφαλείς.

Στο τέλος του σχολείου, οι έφεδροι Αξιωματικοί αφού πήραμε τις βεβαιώσεις συμμετοχής , δώσαμε ραντεβού για το επόμενο  που ελπίζουμε να είναι σύντομα !!

Go back